dijous, 27 de novembre del 2008

ARTIES


Aqui estic en un bungalow dinant amb el meu germa, ens ho vam passar super be! Tambe vam anar als Ulls del Jueu que esta mes lluny del bungalow i vam anar a Vielha a donar un tomb. Per acabar vam anar a Luhcon que esta a França aixo es tot el que vam fer aquest cap de setmana.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Miquel soc en Joel jo a arties ja he anat he anat a esquiar a baqueira-beret que va ser que em vaig fer aquella rascada a la cara
perque vaig anar a la pista més dificil i allavors em vaig donar amb una roca jo ja he anat als
ULLS DE JUEU que va ser un dia de les meves vacanses va ser un expediencia super guai ademes veia molts vlotors i aguiles per alla ademes vaig ana un quants dies a una escola de paracaigudes quan vaig aterritzar em vaig caure de cul va ser una experiencia inoblidable!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


EL TEU AMIC MILLOR AMIC JOEL SANJUAN MARIN

La Tuix ha dit...

No em diguis!!!!, ala, jo també vull anar a Luchon, però molt em sembla que els revolts de la muntanya em donan una mica de mareig ! jejeje ;), Crec que tindrem que fer una escapada més cap a Arties!!

Joel Sanjuan Marin ha dit...

Miquel e vist el comentari del bloc meu es sabia molt bé perque a dalt hi ficaba miquel digo

La Tuix ha dit...

Miquel!!! espabila, que ja toca actualitzar el blog!!!
VOLEM MÉS FOTOS! VOLEM MÉS FOTOS! VOLEM MÉS FOTOS!..........

Anònim ha dit...

hola Miquel.

Anònim ha dit...

Hola Miquel. Es veritat que tú vas estar a Arties quant tenies 4 anys i vas pujar al circ de colomers a tot drap i ningú et podia seguir, tot i tindre 39º de febre.
Quant vas pujar a la caiguda d' aigua més gran de la vall, et pasejaves tot dien : no se com soc tant valent. Que GUAY....
JM.