diumenge, 4 de gener del 2009

VIATGE A PARIS











El dimarts 30 de desembre m'en vaig anar a Paris, el viatge m'el va cagar el tronc de nadal em vaig endur una sorpresa molt gran.Vam marxar a les 4 de la matinada amb el cotxe cap a Paris van ser 10 hores 1.200 km que no s'em van fer gaire pesades. Quan vam arribar a Paris vam anar a l'hotel a deixar les maletes i vam agafar el metro per anar cap a la torre Eiffel.Despres de veure la torre Eiffel vam sopar i vam tornar a agafar el metro per tornar cap a l'hotel.El seguent dia vam tornar a agafar el metro per anar cap a Notredam alli vam veure on vivia el Sarkozy i vam veure el riu Sena,el pont Alexandre que hi havien estatues d'or i el pont on es va matar la Lady di, despres vam anar als camps elisis de Paris alli vaig veure la botiga oficial de Citroen i vaig veure el cotxe campeo del mon de rallys el del Sebastian Loeb, i tambe vam veure l'arc de triomf. A la nit vam fer les campanades a la torre Eiffel i vam tornar a l'hotel amb el metro.




El seguen dia vam anar a disneyland alli em vaig fer moltes fotos amb personatges de pixar, com per exemple amb el Suliban de Monters,inc, tambe vaig veure el rayo i el mate de cars i la copa pisto, a la nit de vegades desfilaven carrosses de personatges pixar. En fi m'ho vaig passar super bé.

8 comentaris:

La Tuix ha dit...

Bona l'has liat! Desprès d'explicar les teves aventures a Paris i veure que os ho vau passar tant bé el Manel només fa que dir que vol anar a Paris, més aviat el portaré a Disneyland i el deixaré allí de extra!!

Anònim ha dit...

Poyo!!!! Soc la Laia...Ma mare te rao, a veure si hi van d'una vegada i deixe a mon pare perdut amb el mickey mouse...tu intenta-ho!!!!

Joel Sanjuan Marin ha dit...

Hola Miquel jo vaig anar a paris un dia despres de les campanades em va agradar molt el viatge amb cotxe era molt llarg uns 1.200km.

ADEU MIQUEL

Anònim ha dit...

Hola Miquel jo aquest estiu per el mes d'Agost vaig anar a Disney Land. Tens molta raó és increible i sorprenenet, tens molta sort de que tu hagui cagat el tronc de Nadal!

Adeu i fins aviat!

Adrià Duaigües

Anònim ha dit...

hola miquel! soc el manel. El que diuen la tieta i la laia de Paris no en facis cas...això si, jo anire a Paris...jajaja

Anònim ha dit...

Que divertit si jo i aguessi anat
en aquesta epoca. Miquel jo hi vaig anar quant tenia quatre anys
i els meus pares i el meu germa
em van deixar tirat per paris i resulta que em vaix trobar uns francesos que em van dir una cosa que jo no enteneia i jo vaig riure de com parlaben i resulta que els francesos em van dir una cosa que feia gracia i es van ficar a riure com bojos amb mi.HAHAHAHA.
Adeu miquel t'escriu el teu amic "MARÇALVINAGRE"a per cert que hi ha una seria que es diu vinagre i el protagonista el diu marçal pero la llastima es que es per 18 anys i ho fan a mes de la 1 del matí i no ho puc mirar!!!!!!!!!
adeu miquel que tinguis un bon any 2009.

Anònim ha dit...

que guai e miquel!!
alba teres de 4rt

Anònim ha dit...

que manel que mentiros li preguntare al teu pare



marc diu gagats tiniu po dels espiritus exorsista