dimecres, 29 de juliol de 2009

VACANCES D'ESTIU

El dia 20 de Juliol vam anar de vacances a Menorca amb barco com que el barco no surtie fins a les deu i mitja de la nit vam aprofitar el dia per a fer un tour pel Camp Nou i entrar al Museu del Barça allà vam veure un munt de coses de jugadors antics i moderns a part vam veure el famosisim triplet.
Despres de tot aixo ja s'ens va fer l'hora de dinar i vam dinar en un pans compani que hi havia dins de les instal.lacions del Barça, vam anar a prendre algo i vam marxar cap a les Rambles de Barcelona. Hi havia moltes botigues i molta gent que si els hi tiraves un euro feien un mini espectacle, tot seguit ja vam anar al port perque s'havia d'estar dos hores abans encara que nosaltres vam arribar mes aviat i vam veure arribar el nostre barco que es deia Sorolla.
A les deu i vint de la nit ja estavan embarcant el cotxe al barco i a i trenta -cinc ja sortiam del port de Barcelona el viatge era molt llarg vuit hores pero com que era de nit vam agafar camarot i dormin s'ens va passar volant el viatge. A les sis del mati ens van despertar per megafonia perque el barco arribava a les set del mati i ens haviam de vestir i tot el rollo.
Quan van avisar que el garatge dels cotxes estava obert vam anar a buscar el cotxe per desembarcarlo peró com que quan el vam embarcar no ens vam fixar on el vam deixar ens vam fer un fart de buscarlo per tot arreu , al final el vam trobar a la planta sis
A Menorca lo primer que vam fer va ser esmorzar i anar a l'hotel, allà ens vam tirar a la piscina encara que estava tancada, no ho sabiam, al costat de la piscina hi havia una platja molt xula, en aquella platja vaig pescar vuit peixos amb una red que em vaig comprar. Entre tot ja es va fer l'hora de dinar i vam dinar en un bar restaurant que estava al canto de l'hotel que es deia ones, vam tornar a l'hotel a fer la migdiada cosa que el meu germa i jo no vam fer, i alehores vam anar en una cala que es deia la Macarelleta allà no ens vam puguer banyar molt rato perque el cami era molt llarg i es perdeia molt temps. Quan vam tornar a l'hotel ens vam dutxar i ens vam canviar per anar a sopar i a donar un tom per Son Bou que es el poble on estava l'hotel. I aixi tots els dies destacant que a la platja de caballeria hi havia un fang que cremava la pell morta ,que a la nit vam anar dos vegades a Ciutadella , dos vegades tambe a Mao que es la capital i que vam anar en un catamaran que tenia vision submarina i vam veure molts peixos i meduses.3 comentaris:

Trini ha dit...

Homeeeeeeee!!! per fi actualització del blog, per cert, m'he assabentat més de les coses que vas fer a les vacances per aqui que casi bé el que expliques. M'ha agradat molt llegir el que has escrit.

Trini ha dit...

Oleeee, per fi actualització del blog.
M'ha agradat molt llegir tot el que has escrit.

Joel Sanjuan Marin ha dit...

Hola Miquel ja veig que has tornat de vacances jo vaig tornar el 5/09/09.